0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Dobre vesti za Partizan: Lovernj igra protiv Lokomotive

Objavljeno: 28.01.14 u 20:41

Nakon mnogobrojnih problema u poslednjih nekoliko dana, konačno jedna dobra vest stiže iz tabora Partizana. Naime, centar Žofri Lovernj biće spreman za utakmicu 5. kola Top 16 faze Evrolige protiv Lokomotive iz Kubanja.

Lovernj

Tim Duška Vujoševića će tako biti jači za novog kapitena, iako mu je u prvi mah bilo preporučeno mirovanje i bilo je pitanje da li će biti u stanju da igra protiv ruskog kluba.

„Lovernj ima samo manji problem sa žuljem na nozi. Sve je u redu, to je svakodnevna povreda i biće lako sanirana. Žofri će biti spreman i igraće u petak“, prenosi Blic.

Partizanu predstoji veoma naporan period i veoma težak raspored utakmica, jer nakon duela sa Lokomotivom u Evroligi sledi gostovanje Ciboni u ABA ligi, a zatim i završni turnir Kupa Radivoja Koraća, pa novi duel u Evroligi sa Žalgirisom u Litvaniji.

U prilog crno-belima ne ide ni sve duža lista povređenih igrača, koju sada čine Bertans, Vesterman i Milosavljević zbog pokidanih prednjih ukršetnih ligamenata kolena, kao i Milenko Tepić kome je stradala zadnja loža.

hotsport.rs/Blic.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter