0
Ostali sportovi

Bekrić sjajan u Beču

Objavljeno: 28.01.14 u 15:55

Emir Bekrić je trku na 400 metara na dvoranskom mitingu u Beču istrčao za 47,82 sekundi i boljim rezultatom u odnosu na prošlu godinu započeo sezonu, kad je trčao 48,31.

emir-bekric

„Zadovoljan sam kako sam trčao, a veoma je važno što sam ovo prvo takmičenje u godini završio boljim rezultatom nego što sam to uradio prošle godine na početku sezone. Bio sam drugi u grupi, u Beč smo došli direktno sa priprema, bez previše vremena za predah od napornih treninga, a i temperaturna razlika nas je sačekala, jer je u Beču dosta hladnije u odnosu na Portugaliju. Potrebno je još vremena da bi se sve kockice poklopile, da sve bude kako treba, a važno mi je da nastavim da iz trke u trku ulazim u formu i da naporno radim kako bi što boljim rezultatom završio zimski deo sezone“, utisci su Emira Bekrića posle prvog takmičenja na dvoranskom mitingu u Beču

Bekrić će odmah posle dvoranskog mitinga u Beču imati još jednu kvalitetnu proveru u Moskvi, 2.februara.

Miloš Raović se prvi put takmičio u dvorani i kao prvoplasirani u svojoj trci ostvario je rezultat 48,20

hotsport.rs/ASS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter