0
Evropske lige

Bane Ivanović: Matić će biti jedan od najvažnijih igrača Čelsija

Objavljeno: 28.01.14 u 11:22

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i standardni prvotimac Čelsija Branislav Ivanović rekao je danas da je izuzetno srećan zbog povratka sunarodnika Nemanje Matića u londonski klub.

ivanovic-matic-luiz

„Bio mi je najbolji drug kada je prvi put bio u klubu, tako da se osećam kao da mi se brat vratio. Sjajno što je ponovo sa nama, on je sada kopletan igrač, proveo je tri godine u Portugaliji, gde je igrao veoma dobro i sada ima više samopouzdanja i drugačiji pristup igri“ – rekao je Branislav Ivanović za klupski sajt, a prenosi agencija Tanjug.

On je dodao da se Matić na Stamford bridž vratio „jači i snažniji“, što je posledica konstatnih igara u ekipi Benfike.

Matić je u dresu Čelsija po drugi put „debitovao“ prošle nedelje protiv Mančester Junajteda kada je odigrao desetak minuta, dok je minulog vikenda u FA kupu protiv Stouka na terenu proveo ceo meč.

„Odigrao je veoma dobro, još može da napreduje. Vodio je igru, tražio loptu, išao napred i definitvno je mnogo napredovao. Može da bude od velike pomoći za tim. Potpisao je ugovor na pet godina, njegova budućnost je ovde i postepeno će postati jedan od naših najvažnijih igrača“ – rekao je Ivanović.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter