0
Evropske lige

Ronaldo: Real može da bude samo još bolji, žao mi je Falkaa

Objavljeno: 27.01.14 u 10:06

Čini se da Real odavno nije bio u ovako dobroj formi, gol nisu primili već mesec dana, nižu pobede i smanjili su zaostatak za Barsom i Atletikom na samo jedan bod.

Ronaldo

Prva zvezda Madriđana, Kristijano Ronaldo, smatra da ovo nije kraj uzlaska njihove forme.

„Igramo sa velikim samopouzdanjem, protiv Granade je bilo nekoliko stvari koje smo mogli da popravimo ali smo svakako odigrali odličan meč“, rekao je sjajni Portugalac.

„Tim igra i izgleda sjajno i vremenom možemo postati samo bolji. Kako se sezona bude bližila kraju, mi ćemo igrati sve bolje“, rekao je dobitnik ovogodišnje Zlatne lopte koji je dodao za zvanični sajt kluba, da mu je žao povređenog Falkaa ali da veruje da će se Kolumbijac oporaviti i pre nego što se predviđa, uz napomenu da ga je operisao sjajni portugalski doktor.

Real Madrid osim u Primeri očekuje borba i u Kupu Kralja i u možda i najznačajnijem takmičenju za tim, Ligi šampiona, gde će mu rival biti Šalke u osmini finala.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter