0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Posle onakvog finala Kupa, Zvezda i Radnički u utorak zajedno treniraju!

Objavljeno: 27.01.14 u 22:46

Vaterpolisti Crvene zvezde i Radničkog u utorak od 11 sati, na bazenu “11. april“ imaće zajednički trening samo dva dana nakon kontroverzno završenog finala Kupa Srbije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ov0 neće biti pokušaj smirivanja strasti posle finala Kupa Srbije između dva kluba koje je rešeno golom Denisa Šefika u poslednjoj sekundi utakmice, pošto je ovaj trening još ranije zakazan, pošto Kragujevčani gostuju Breši u okviru Lige šampiona, pa su tražili od crveno-belih da odigraju kontrolni trening susret.

Što se tiče finalne utakmice Kupa Srbije, iz tabora Kragujevčana uložili su žalbu smatrajući da se pobedonosni gol bio neregularan. Na drugoj strani, iz Zvezde ističu da ne bi smelo da dođe do novog meča, a konačnu odluku doneće Takmičarska komisija i Disciplinski sud VS Srbije.

Prema propozicijama VSS, utakmice može biti poništena ili nastavljena samo u slučaju da je došlo do materijalne povrede pravila.

Posao komisije biće da utvrdi da li je golman ekipe iz Beograda Denis Šefik pre isteka vremena izbacio loptu iz ruke jer se jedino taj detalj smatra materijalnom povredom pravila.

hotsport.rs/B 92

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter