0
Evropske lige

Pepe umalo povredio Ronalda, Bejl ponovo van stroja! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.14 u 18:50

Štoper Real Madrida Pepe, poznat po svojim grubim startovima, na poslednjem treningu je neoprezno startovao na svog saigrača Kristijana Ronalda, kojem je čak bila ukazana i lekarska pomoć.

Pepe i Ronaldo

Igrači Reala igrali su ševe, Pepe je bio unutra i u želji da oduzme loptu potkačio je Ronalda koji se momentalno spustio na zemlju, ali su ga ubrzo osposobili klupski lekari.

Na sreću navijača Reala, Ronaldo nije zadobio povredu i uspeo je da nastavi i završi trening. Ipak, to nije pošlo za rukom Geretu Bejlu koji je ponovo zadobio lakšu povredu. Naime, zbog udarc u međunožje na poslednjem susretu protiv Granade, Velšanin nije trenirao sa ostatkom ekipe, a trener Karlo Anćeloti je potvrdio da se on neće naći na meču protiv Espanjola u Kupu kralja u utorak.

Podsetimo, Bejl je u nekoliko navrata tokom sezone imao problema sa povredama, ali ovog puta se očekuje da bude spreman već za nekoliko dana, tačnije za vikend kada Madriđane očekuje teško gostovanje Atletik Bilbau.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter