0
Fudbal

Milan ne staje – dovodi i defanzivca Real Madrida?

Objavljeno: 27.01.14 u 19:09

Prema pisanjima italijanskih medija, čelnici Milana nameravaju da dodatno pojačaju tim, a najnoviji igrač na listi želja je levi bek Real Madrida Fabio Koentrao.

Koentrao

Kako prenosi Korijere delo Sport, posle dovođenja Esijena, Ramija i Honde, Milan će pokušati već u ovom mesecu da dovede Portugalca.

Potpredsednik Adrijano Galijani je navodno već kontaktirao Karla Anćelotija, bivšeg trenera “roso-nera“, o mogućnosti da angažuju levog beka koji je u senci Brazilca Marsela.

Milan će u trci za pouzdanim bekom morati da se bori sa Mančester Junajtedom, koji Portugalca prati već više od godinu dana i planira da ga dovede kao dugogodišnju zamenu za Patrisa Evru.

Ipak, mediji u Španiji tvrde da Real Madrid neće dopustiti da proda ijednog igrača pre letnjeg prelaznog roka. Ipak, ne treba zaboraviti na neke ranije poslove na relaciji Milano – Madrid…

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter