0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Luković sve dalje od povratka na Marakanu

Objavljeno: 27.01.14 u 17:00

Od povratka Aleksandra Lukovića u Crvenu zvezdu po svemu sudeći neće biti ništa, makar ove zime, pošto je srpski internacionalac otputovao jutros sa ekipom Zenita na drugi deo priprema u Izrael.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako se ne nalazi u prvom planu kod trenera Spaletija, koji mu je dao odrešene ruke u potrazi za novim klubom, Luković se ipak našao na spisku od 27 igrača koje je Italijan odveo na 10-dnevne pripreme u Izrael.

S obzirom da drugi deo priprema Crvene zvezde počinje 1. februara, a nastavak Jelen Superlige je zakazan za 23. februar, sve je jasnije da se iskusni defanzivac neće ove zime vratiti na Marakanu.

Crvenoj zvezdi sada preostaje da se okrene drugim solucijama među kojima je najrealniji dolazak Bojana Miladinovića, čiji je povratak stopirao Upravni odbor kluba, pošto za njega crveno-beli ne moraju nikome ništa da plate. Postoji mogućnost da Vujadin Savić dođe na šestomesečnu pozajmicu iz Bordoa, a poslednjih dana se sve više priča i o dolasku crnogorskog reprezentativca Sava Pavićevića iz Anortozisa koji bi prema određenim najavama u četvrtak trebalo da dođe u Beograd na lekarske preglede.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter