0
Košarka

Aleksandrov odličan u trijumfu nad Ulmom

Objavljeno: 27.01.14 u 13:32

Samo dve nedelje posle prvog susreta u kojem su slavili na strani sa 88:77 protiv Ulma, košarkaši Oldenburga zabeležili su još jedan trijumf nad istim rivalom, ovog puta od 76:62 u 18. kolu Bundeslige.

Nemanja Aleksandrov

Tim trijumfom Oldenburg je ostao u konkurenciji za najviši plasman, pošto trenutno zauzima četvrtu poziciju sa 13 pobeda i 5 poraza iza Bajerna, Bamberga i Albe. Ulmu je to bila osma izgubljena utakmica, pa je sedmi na tabeli.

Srpski internacionalac Nemanja Aleksandrov je za 19 minuta, koliko je proveo na parketu, uspeo da postigne 10 poena, šutiravši trojke perfektno 2 od 2. Dok je srpski košarkaš bio u igri, Oldenburg je napravio 14 poena prednosti.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džulijus Dženkins sa 19 poena. U timu Ulma Met Hauard je postigao 17, a Per Ginter 16 koševa.

Posle tri vezana trijumfa igrači Oldenburga u narednom kolu igraće protiv lidera na tabeli Bajerna. Taj duel na programu je u nedelju, 2. februara. Isti timovi sastali su se pre tri nedelje i tada je ekipa Nemanje Aleksandrova bila ubedljiva, slavivši sa 87:72.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter