0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

Vreme u Beleku u nedelju poslužilo Novosađane

Objavljeno: 26.01.14 u 13:35

Za razliku od prethodnog dana koji je obeležila jaka kiša i snažan vetar današnje jutro u Beleku osvanulo je mirno. Ekipa Vojvodine odradila je jutarnji trening koji je trajao sat vremena, a na programu je bilo uvežbavanje raznih varijanti napada sa završnim udarcima na gol.

FOTO: FK Vojvodina
FOTO: FK Vojvodina

Odlično pripremljen teren pomogao je da se ispune svi zahtevi stručnog štaba. „Crveno-beli“ sastav bio je podeljen u dve grupe na suprotnim stranama terena. Treneri Milan Kosanović i Zoran Vasiljević bili su zaduženi za rad sa po jednom grupom dok je šef struke Branko Babić kao glavnokomandujući vodio računa da sve bude po PS-u.

Mirko Ivanić nije bio uključen u rad sa ostalim prvotimcima već je individualno trenirao lakšim ritmom. Mladi vezista je prethodnih pet dana bio vezan za krevet zbog virusa, ali se prema rečima doktora Vukosava dobro oporavlja i već sutra će biti priključen ostatku ekipe.

hotsport.rs/fkvojvodina.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter