0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Torino bira između Vešovića i Marige

Objavljeno: 26.01.14 u 12:20

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović sve je bliže angažmana u Torinu u čijem trening kampu je proveo prethodna tri dana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crnogorski reprezentativac je dobio priliku da na treninzima pokaže treneru Đampjeru Venturi sve što zna, a torinski Tutosport piše da su u stručnom štabu „bikova“ zadovoljni onim što je Vešović prikazaoa pa se očekuje da uskoro dobije ponudu za ugovor.

Problem za Vešovića leži u tom što Torino u svom sastavu ima već pet igrača koji nemaju pasoš neke od država Evropske unije, a prema pravilima u Seriji A na terenu mogu da se nađu samo trojica i još jedan na klupi za rezerve.

Pored toga uz Vešovića na radaru Torina nalazi se i član Intera, Kenijac Mekdonald Mariga što dodatno otežava situaciju fudbalera koji je po okončanju jesenjeg dela sezone postao slobodan igrač pošto je dobio spor sa Crvenom zvezdom zbog neisplaćenih dugovanja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter