0
Dejvis kup

Šampion Australijan Opena će igrati u Novom Sadu

Objavljeno: 26.01.14 u 12:51

Dejvis kup reprezentacija Srbije biće drastično oslabljena u meču 1. kola Svetske grupe u kojem će od 31. januara od 2. februara u Novom Sadu ugostiti selekciju Švajcarske pošto u timu Bogdana Obradovića neće biti Novaka Đokovića, Janka Tipsarevića i Viktora Troickog.

Stanislas Vavrinka

Istina ni Švajcarci ne dolaze u najjačem sastavu pošto je Rodžer Federer otkazao učešće, a srpski navijači su se ponadali da bi mogao da izostane i šampion Australijan Opena Stanislas Vavrinka. Međutim, sleketor reprezentacije Švajcarske Severin Liti tvrdi da će „Stanimator“ igrati u Novom Sadu.

Liti je ovu vest otkrio srpskim izveštačima koji se nalaze u Melburnu rekavši da Vavrinka najbolje igra kada je umoran i da mu vremnska razlika ne predstavlja nikakav problem.

Da li se radi samo o veštom manevru selektora Švajcarske ili će Vavrinka zaista igrati u Novom Sadu znaćemo tek u petak kada su na programu prvi singl dueli.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter