0
Košarka

Ratkovica i Nađfeji odlični uprkos porazu Tibingena

Objavljeno: 26.01.14 u 12:29

Košarkaši Volter Tajgersa iz Tibingena poraženi su u 18. kolu nemačkog prvenstva od trećeplasirane Albe sa 106:87, a srpski košarkaši Branislav Ratkovica i Aleksandar Nađfeji opet su prikazali veoma dobru partiju.

branislav-ratkovica

Ratkovica je meč završio sa 12 poena i tri asistencije, čime je nastavio niz dobrih partija, dok je zapažen bio i Aleksandar Nađfeji koji je imao 14 poena i 5 skokova. Ekipa trenera Igora Perovića zauzima poslednju poziciju na tabeli Bundeslige sa tri trijumfa i 15 poraza.

Najefikasniji na drugoj strani u timu Saše Obradovića, koji je upisao osmu uzastopnu pobedu, bio je Amerikanac sa poljskim pasošem Dejvid Logan, koji je ubacio 18 poena.

Ratkovica je trenutno četvrti asistent šampionata, sa 4.8 dodavanja po meču, a istovremeno, 28-godišnji košarkaš postiže i 7.8 poena po meču, uz 2.1 skokova. Takođe se pamti i njegova izvanredna partija protiv Hagena kada je meč završio sa 31 poenom i sedam asistencija.

Srpski plejmejker je tokom karijere igrao za Beopetrol, Atlas i Mega Vizuru, za nemačke timove Oldenburg, Tibingen i Artland Dragons, kao i turske klubove Alijagu i Olin i ukrajinsku Politehniku.

Naredni meč ekipa Tibingena igra protiv Ludvigsburga, na domaćem terenu.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter