0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Pokazali smo pravo lice u četvrtoj četvrtini

Objavljeno: 26.01.14 u 08:35

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle trijumfa njegovih izabranika u subotnjem duelu protiv Solnoka u okviru 18. kola ABA lige istakao je da je ekipa pokazala karakter i snagu i da su to razlozi velikog povratka u četvrtoj četvrtini i pobede na kraju.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Loše smo otvorili meč i dozvolili rivali da se razigra. Solnok je kaznio sve naše slabosti, počev od loše odbrane pa do velikog broja promašenih slobodnih bacanja. Izgledalo je u jednom momentu i da smo pali na gotovo nedostižan minus. Ali, ekipa je tada pokazala snagu i karakter. Podigli smo nivo u odbrani i u poslednjoj četvrtini pokazali pravo lice. Bilo je to dovoljno da dođemo do pobede“ – rekao je Radonjić posle utakmice u Mađarskoj, a njegove reči prenosi Žurnal.

Crvena zvezda posle 18 odigranih kola u Jadranskoj ligi ima učinak od 15 pobeda i tri poraza, a sledećei meč igra već u sredu kada će u okviru 4. kola Last32 faze Evrokupa gostovati Panioniosu u Atini.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter