0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

Nikolić hvali Belgijanca: Mutombo uopšte nije loš

Objavljeno: 26.01.14 u 10:20

Belgijanac Andrea Mutombo je na preporuku Ivice Ilieva došao na probu u Partizan, a čini se da je trener Marko Nikolić zadovoljan onim što je tamnoputi napadač pokazao u drugom poluvremenu protiv austrijskog prvoligaša Volfzbergera.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

„Mutombo nije nimalo loš! Dobar je tehničar, ima brzinu, okretnost, smisao za igru, ali kao napadač mora da ima i konkretan učinak. A njemu nedostaje statistika, što smo znali i kada je dolazio. Imao je dve ili tri situacije u kojima je mogao da postigne gol i svi bismo drugačije pričali da je zatresao mrežu. Ukoliko u narednih nekoliko dana procenimo da može da napreduje, možda bi mogao da bude zanimljiv“ – rekao je Nikolić.

Mladi stručnjak se osvrnuo i na učinak ostalih novajlija, Vulićevićevu igru je ocenio vrlo dobrom ocenom, kod Trajkovića je primetio neke grškice iako je dominirao na svom delu terena, za Drinčića je rekao da bi njegov trud trebalo da bude primer svima. Kod Škuletića je na početku bila primetna nervoza zbog prevelike želje, dok je Lazovićevo ponašanje na terenu ocenjeno čistom desetkom pre svega zbog mirnoće i golgeterskih sposobnosti.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter