0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Milosavljević: Idemo dalje…

Objavljeno: 26.01.14 u 10:07

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević će propustiti ostatak sezone zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata. O osećanjima koja su ga obuzela zbog svega što mu se desilo na meču protiv Makabija košarkaš crno-belih pričao je u intervjuu za Žurnal.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Najteže mi je bilo do pregleda. Strašna nervoza. Nisam verovao da će i mene to da snađe. Idemo dalje, Terapije, pa operacija, pa oporavak…“ – rekao je na početku razgovora Milosavljević.

Beka Partizana posebno je dirnula pažnja kolega košarkaša koji su mu svi od reda, nevazano za klupske boje koje su im na srcu, poželeli brz oporavak. Korisne savete dobio je i od saigrača Lea Vestermana i Davisa Bertansa koji se trenutno oporavljaju od iste povrede.

Milosavljevića sada očekuje mesec dana terapija kako bi ojačao nogu pred operaciju nakon koje će se oporavljati po utvrđenom programu.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter