0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milijaš: Znamo šta je cilj, besparica neće uticati na nas (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.14 u 15:08

Kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš, više i ne broji pripreme koje je uradio u crveno-belom dresu. Upravo iz tog razloga, jedan je od najpozvanijih da oceni dosadašnji rad na pripremama, a po Nenadovim rečima, za sada sve teče odlično.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Mislim da smo uradili dobar posao za sada. Predstoji drugi deo, bitniji deo priprema u kojem nas očekuje i više utakmica, ali smatram da smo i u prvom delu uradili sve što je trebalo. Ove pripreme smo počeli mnogo bolje od onih pre šest meseci, baš iz razloga što je većina igrača na okupu. Pojačanja nisu stigla, ali nadamo se da će doći što pre, već u narednih nekoliko dana. Mislim da imamo dobru ekipu, i najbitnije je da su svi spremni, a to kažem jer su naše najveće pojačanje igrači koji su se vratili nakon povreda „- ne ostavlja dilemu Milijaš.

Cilj je poznat, ali svestan je kapiten Crvene zvezde da je ujedno i trnovit.

„Trudimo se da ništa ne utiče na nas. Besparica i ostali problemi klubu su poznati, nisu počeli juče, sada smo malo i mi svesniji svega toga. Znamo šta nam je cilj do kraja, pokušavamo na sve načine da održimo atmosferu jer bez atmosfere nema ni ispunjavanja tog cilja. Osvajanje titule bi bio veliki uspeh za sve nas, a pogotovo za sve ove klince koji igraju. Mislim da je njima sve ovo motiv više da dođu do te titule, jer osvojiti titulu u Zvezdi posle toliko godina, mislim da veće slavlje i bolji osećaj ne bi postojao“ –  smatra Milijaš.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter