0
Domaći fudbal

Jojić: Odbranićemo titulu, ali ne pričom, već na terenu

Objavljeno: 26.01.14 u 18:55

Jedan od najzaslužnijih fudbalera za to što je Partizan osvojio titulu jesenjeg prvaka u Jelen Superligi, Miloš Jojić, uveren je da će crno-beli uspeti da sačuvaju lidersku poziciju do kraja šampionata.

jojic-kzs

„Nikada neću bežati od odgovornosti. Još je rano da se sudi da li imamo bolji tim nego u prvom delu šampionata. Ipak, sigurno je da svi očekujemo odbranu titule s obzirom na to da smo prvi na tabeli i da imamo bod prednosti u odnosu na Zvezdu. Dobro smo počeli pripreme, predstoji nam uigravanje kroz utakmice. Odbranićemo titulu, ali ne pričom, već napornim radom na terenu“, rekao je Jojić.

Iako je bilo spekulacija da su za njegove usluge zainteresovani Bajer Leverkuzen i neki italijanski klubovi, fudbaler Partizana nema dilemu gde želi da igra:

„Ne znam ništa o tome, imam ugovor sa Partizanom i naporno radim kako bih sačuvao mesto u prvoj postavi. Dobro smo se pojačali, dovela adekvatna pojačanja koja će nam doneti dosta dobrih stvari u nastavku prvenstva. Drago mi je što sada imam konkurente na mojoj poziciji, pomoći će mi da napredujem i da imam veću želju da se nametnem treneru“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter