0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

Filipović: Zvezdina pobeda, ako je i bila, ide na dušu sudija!

Objavljeno: 26.01.14 u 23:51

Kapiten Radničkog iz Kragujevca, Filip Filipović, bio je ogorčen nakon utakmice sa Zvezdom u finalu Kupa Srbije i istakao da su crveno-beli nezasluženo trijumfovali.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Ne bih da komentarišem završnicu susreta, jer se ni sudije nisu udostojile da zvanično kažu da li je gol priznat ili ne. Ako je ovo pobeda, ne bih da umanjim uspeh Zvezde, ali je sramotno da se na ovakav način završi finale Kupa pred prepunim tribinama. Ako vi mislite da je to stanje srpskog sporta onda smo svi u ogromnom problemu“, rekao je Filipović novinarima po završetku susreta.

Reprezentativac Srbije se zatim osvrnuo i na činjenicu da Vaterpolo savez nema predsednika i da je ovakva situacija posledica te činjenice.

„Vaterpolo savez Srbije se nalazi u velikim problemima. Ovo je pravi dokaz da ljudi nemaju kontrolu, da nekolicina sama odlučuje, bili su i večeras oko bazena i opstruisali ovo prelepo finale. Mislim da nije zaslužena pobeda Zvezde, ako je uopšet i bila, neka ide na dušu sudijama i ljudima za zapisničkim stolom“, zaključio je Filipović.

Podsetimo, crveno-beli su trijumfovali golom golmana Denisa Šefika preko celog bazena u poslednjoj sekundi susreta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter