0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

Crno-beli ‘monopolisti’

Objavljeno: 26.01.14 u 13:01

Specijalnim letom iz Beograda po želji kapitena crno-belih Saše Ilića u Belek je donet set društvenih igara – Ne ljuti se čoveče, Monopol i Riziko.

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan

Ono malo slobodnog vremena, obično od 21 do 23 sata kada idu na počinak prvotimci Partizana provode slušajući muziku, čitajući knjige ili igrajući društvene igre.

Pored tandema Andrija Živković – golman Živković, koji su nepobedivi u plej stejšnu odnosno košarci, nerazdvojni četverac u igri ’Ne ljuti se čoveče’ su:  Saša Ilić, Nikola Ninković, Petar Grbić i Voja Stanković.

Oduševljenje pristiglom igricom je bilo toliko da je odmah ’pala’partija, koja se obično, za onog ko izgubi, završi čvrgama.

„Stane (prim. aut. Voja Stanković) i ja smo počeli sa ’Ne ljuti se čoveče’ pre dve godine i sada smo nerazdvojni. Priključili su nam se Džigi (prim. aut. Nikola Ninković) i Grba. Ja sam najstaloženiji, dok se Džigi najviše nervira“ – raportira kapiten Ilić.

Za razliku od Džigija i Voje Stankovića, koji su majstori i u Master seriji, Sale kaže da ne voli igrice.

„Slabo igram, ponekad me i krene, ali u tome njih dvojica caruju“ – dodaje Ilić bacajući kockicu.

I pored svakodnevnih jakih treninga Voja Stanković kaže da obožava i fudbal na igricama, jer tada može da bude menadžer.

„Moj tim ovde je Juventus i kada bih sada kao ’menadžer’ birao između njih četvorice, Sale bi naravno bio kapiten. Ubacio bih i Džigija, a Grba mora da se dokaže“ – kaže Stanković uz smeh, aludirajući na to što se Grbić tek priključio četvercu u društvenim igrama.

Pozitivna atmosfera za svaku pohvalu i najvažnije – timski duh, čak i kada je o igricama reč.

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter