0
Ostali sportovi

Bekrić ima jasan cilj

Objavljeno: 26.01.14 u 11:49

Najbolji srpski atletičar Emir Bekrić rekao je danas da mu je cilj da na dvoranskom mitingu u Beču ostvari rezultat ispod 47.70 skundi.

Emir-Bekric-sa-zastavom-Srbije

Bekrić će na prvom takmičenju u sezoni, koje je na programu u utorak, 28. januara, učestvovati u disciplini 400 metara.

„Volim da se takmičim u dvorani, iako na ovom mitingu neće biti moje discipline, 400 metara prepone. Na prvom takmičenju prošle godine u Bratislavi trčao sam 48,31, ali sam već posle dva dana, baš u Beču, bio bolji i ostvario rezultat 47,81 i verujem da ću ovu godinu početi boljim rezultatima. To znači da mi je cilj da u ovom trenutku to bude ispod 47,70 što bi mi garantovalo dobar rezultat na 400 metara prepone“ – rekao je Bekrić.

Osvajač istorijske bronzane medalje za Srbiju letos na prvenstvu sveta u Moskvi na 400 metara s preponama završio je pripreme u Portugaliji sa trenerom Mirjanom Stojanović, gde su pomogali fizioterapeut Dimitrije Kovač, sparing partner Miloš Raović, kao i Nemanja Božić i Ivan Marković.

„Na pripremama smo radili dobro, krećemo na takmičenja, a to će biti najbolji pokazatelj šta smo uradili i šta i kako dalje. Želim, kao i do sada, da iz nastupa u nastupa ulazim u formu“, dodao je Bekrić.

Bekrić će posle dvoranskog mitinga u Beču imati još jednu kvalitetnu proveru u Moskvi, 2. februara.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter