in , ,

Vojvodina doputovala u Belek

Ekspedicija Fudbalskog kluba „Vojvodina“ doputovala je u tursko letovalište Belek gde će u okviru drugog dela zimskih priprema provesti narednih 14 dana.

Vojvodina
FOTO: FK VOJVODINA

Pored svakodnevnih treninga „crveno-beli“ će u Turskoj odigrati 6 kontrolnih susreta kroz koje će Šef stručnog štaba Sosa Babić iskristalisati ekipu za prolećni deo prvenstva.

Put od Beograda do Beleka protekao je uz male probleme pri prekrcavanju u Istanbulu ali je sve ubrzo rešeno. brzo rešeni. Prva etapa je bila let do istanbulskog aerodroma „Sabiha Gekčen“, a potom se ekipa prekrcala u avion za Antaliju iz koje je ekspedicija Vojvodine autobusom nastavila do krajnje destinacije, 35 kilometara udaljenog Beleka.

Zajedno sa Vošom u Tursku su istim avionom doputovale i ekipe Jagodine i Napretka. Srpske superligaše je u Antaliji dočekalo kišovito vreme sa temperaturom oko 15 stepeni.

Baza novosadskog sastava će u naredne dve nedelje biti hotel „Crystal Tat Beach“ lociran na samoj obali mora i okružen parkom površine preko 100 hilada kvadratnih metara. Treninzi će se sprovoditi na odlično pripremljenim terenima koji su od hotela udaljeni oko 1 kilometar.

Raspored pripremnih utakmica:

-26. 01. 2014. Vojvodina-Admira Wacker

-28. 01. 2014. FC Tom Tomsk

-30. 01. 2014. SK Sigma Olomouc

-31. 01. 2014. FC Tiraspol

-04. 02. 2014. FC Terek Grozny

-06. 02. 2014. Protivnik će biti određen naknadno

hotsport.rs/fkvojvodina.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Impresivni izgled novog Lotusovog bolida (FOTO)

Savatovićeva uspešna u SAD