1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojković opet menja boje, od juna u Olimpijakosu?!

Objavljeno: 25.01.14 u 11:16

Tek što je sinoć objavljeno da će Vladimir Stojković karijeru nastaviti u grčkom Ergotelisu, usledio je novi preokret u karijeri reprezentativnog golmana.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Naime, kako prenosi grčki „Sport“, Vladimir Stojković je došao u Ergotelis samo privremeno i to pod patronatom Olimpijakosa, koji će ga već na leto dovesti u svoje redove.

„Matematika“ je sledeća: Grci su se pitali kako je Ergotelis s obzirom na reputaciju uspeo da dovede Stojkovića u svoje redove, a tamošnji mediji su otkrili da je transfer privremen, te da će Stojković na leto doći u crveno-beli Olimpijakos kako bi zamenio već vremešnog golmana Roja Kerola. Osim Kerola, Olimpijakos među stativama ima i Roberta Himeneza, koji je ove sezone imao prednost u startnoj postavi tima iz Pireja.

Olimpijakos već ima sjajnu saradnju i nekoliko fudbalera na pozajmici u Ergotelisu pa je ovaj scenario vrlo realan i izvodljiv.

Ono što je naravno zanimljivo, to je činjenica da je Olimpijakos bratski klub Crvene zvezde, za koju je Stojković, kao što je dobro poznato, ranije nastupao, pa je potencijalni transfer već izazvao puno komentara.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Gledajuci njegove golmanske kvalitete,MOZDA uspe u Olimpijakosu,a gledajuci njegove ljudske kvalitete,za godinu – dve prelazi u Panatinaikos!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter