0
Košarka

Panionios posle produžetka slavio pred duel sa Zvezdom

Objavljeno: 25.01.14 u 19:06

Košarkaši Panioniosa pobedili su Trikalu posle 45 minuta igre sa 84:83 u 15. kolu grčkog prvenstva između dve utakmice sa Crvenom zvezdom u Evrokupu.

uros-duvnjak-panionios

Atinjani su do trijumfa došli tek posle produžetka i to pošto je Karter postigao koš za pobedu u poslednjoj sekundi nadoknade.

Srpski košarkaš u redovima Panioniosa Uroš Duvnjak na terenu je proveo 21 minut i upisao je sedam poena, četiri skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Mekolum sa 20 poena, dok je Lengford dodao 13 poena. Na drugoj strani istakli su se Juing i Porini sa po 18 poena.

Panionios je prošle nedelje ubedljivo poražen na gostovanju Crvenoj zvezdi sa 84:64, a već za nekoliko dana Duvnjaka i saigrače očekuje duel sa ’crveno-belima’. Taj meč igra se u okviru četvrtog kola grupe L Evrokupa u sredu od 18 časova, a Atinjani će juriti svoj prvi trijumf u drugoj fazi tog takmičenja.

U grčkom prvenstvu Panionios drži drugo mesto na tabeli, sa dve pobede manje od vodećeg Panatinaikosa, a jednom više od najbližeg pratioca Olimpijakosa. U narednom kolu, 2. februara, Panionios u Atini dočekuje Dramu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter