0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Milunović: Zimske pripreme novi početak za mene

Objavljeno: 25.01.14 u 18:08

Fudbaler Crvene zvezde Luka Milunović smatra da bi ove zimske pripreme mogle da budu novi početak za njega na Marakani. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Zahvaljujući dobrim partijama Mrđe i Daude, Milunović nije bio u prvom planu tokom jesenjeg dela šampionata, ali veruje da će se nametnuti treneru Slaviši Stojanoviću.

“Izvukao sam samo pouke iz jesenjeg dela šampionata, i ne obazirem se preterano na ono što je iza mene i Crvene zvezde. Verujem da su mi ove zimske pripreme kao novi početak, i da mogu da se dokažem kako bih već na proleće pomogao svojoj Zvezdi na terenu“, rekao je Milunović, a prenosi sajt kluba.

Navijači pamte Milunovića po pogotku u debitantskom derbiju, ali on ističe da razmišlja samo u budućnosti, iako mu je to  najleši trenutak u karijeri.

“Sigurno najlepši trenutak moje karijere, ali sada je u prvom planu samo i jedino titula, do koje se stiže pre svega pobedama na „malim“ utakmicama. Nadam se da ćemo na proleće pokazati da smo tu lekciju naučili, i da neće biti kikseva kao što su Donji Srem, Čuka ili Javor“ istakao je Milunović, koji je zadovoljan radom ekipe na pripremama.

“Napokon ćemo proći pripreme svi zajedno, sa istim trenerom. To nam je često nedostajalo u prošlosti. Verujem da će se taj kvalitet videti i na proleće, odnosno da će dati rezultate u maju“, zaključio je Milunović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter