0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Jovović i Vujasinović: Presudio preokret u drugoj četvrtini (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.14 u 22:15

Treneri vaterpolista Radničkog i Partizana, Dejan Jovović i Vladimir Vujasinović složili su se da je koncetracija odlučila pobednika u polufinalu Kupa Srbije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kragujevčani su savladali crno-bele rezultatom 9:7 i plasirali se u istorijsko finale u kom će se sastati sa Crvenom zvezdom.

“Nismo izgubili koncentraciju, iako smo gubili na početku meča, imali smo i promašen peterac, a onda i nesrećno primljen gol od bloka. Insistirao sam na koncentraciji i uspeli smo da kontrolišemo igrača manje posle prve četvrtine. Sveli smo meč na tu razliku sa igračem manje i više, ali i dali nekoliko golova iz igre što je presudilo“, rekao je trener Kragujevčana Dejan Jovović.

Trener Partizana Vladimir Vujasinović smatra da su meč ispustili za tri minuta druge deonice.

“Dali smo sve od sebe, ali smo u tri minuta druge četvrtine izgubili meč. Izgubili smo kocentraciju, primili par golova sa igračem manje, gde je trebalo da završimo odbranu na pravi način. Imali smo nekoliko ishitrenih dodavanja sa igračem više i dobili neisugrnost u napadu kroz te greške. Pokazali smo sav talenat i ne treba da budemo nezadovoljni pokazanim, ali treba da budemo nezadovoljni rezultatom“, istakao je Vujasinović.

hotsport.rs/Blic

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter