0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Bogdanović najbolji strelac druge faze Evrolige!

Objavljeno: 25.01.14 u 12:53

Mečevima igranim sinoć, kompletirano je četvrto kolo druge faze Evrolige u košarci a za MVP igrača kola proglašen je Krunoslav Simon iz Lokomotive.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Simon je u pobedi Lokomotive nad Žalgirisom ostvario učinak od čak 35 indeksnih poena. Taj zbir doneo mu je učinak od 21 poena, 8 asistencija, 6 skokova, dve ukradene lopte i 6 iznuđenih faulova za 34 minuta na parketu.

Ono što ovdašnje ljubitelje košarke mnogo više zanima, jeste činjenica da je mladi i veoma talentovani Bogdan Bogdanović trenutno prvi strelac druge faze Evrolige! Bogdanović je na četiri meča upisao ukupno 83 poena, što mu sa prosekom od 20,8 poena na meču donosi prvo mesto na prestižnoj listi. Na pomenutoj listi nalazi se i Terens Kinzi sa 17,2 poena u proseku i zauzima peto mesto, odmah iza Kinzija je naš Nenad Krstić koji šesto mesto deli sa još jednim Srbinom, Zoranom Ercegom kao i sjajnim španskim košarkašem Rodrigezom.

Kada se na impresivne partije Bogdanovića doda i ovaj statistički podatak, nije ni čudo što se za njega interesuje šampion NBA lige, Majami Hit.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter