0
Košarka

FOTO: KKCZ

Ristović demantovao nagađanja: Nije korektno da se tako piše

Objavljeno: 24.01.14 u 13:38

Prethodnih dana kroz medije se provlače imena brojnih košarkaša koji se navodno nalaze na „radaru“ Crvene zvezde kao moguća zamena za Blejka Šilba sa kojim je raskinut ugovor. Kako bi prekinuo sve spekulacije u vezi sa tim direktor kluba Davor Ristović se oglasio putem zvaničnog sajta KK Crvena zvezda.

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

„Nije tajna da tražimo pojačanje na poziciji krila, ali moram da kažem da informacije koje su se pojavljivale u medijima poslednjih dana jednostavno nisu tačne. Nismo želeli ništa da demantujemo, jer su se pojavljivala razna imena. O nekima o kojima su mediji pisali čak nismo ni razmišljali i u našim razgovorima nikada ih nismo ni pomenuli. Mogu da razumem nestrpljenje javnosti i naših navijača, ali situacija je veoma komplikovana i čim budemo angažovali novog igrača to ćemo odmah i objaviti kao što smo to i do sada radili. Ipak, moram da naglasim da nije korektno da nam zlonamerni nameću priče da raspolažemo ogromnim budžetom, da smo u prilici da plaćamo velika obeštećenja kada to jednostavno nije tačno. Na tržištu je situacija kompleksna i to je još jedan od razloga, pored finansijskog, zbog čega smo limitirani u izboru igrača“ – kaže Ristović.

Prvi operativac crveno-belih istakao je veliko zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima i istakao veoma profesionalan pristup svih prvotimaca:

„Igrači koje imamo u timu su pokazali veliku posvećenost i time su zaslužili naše poverenje i punu podršku. Svojim pristupom su dokazali da mogu da nose teret igranja u Zvezdi koji zahteva da na svakom meču budete na najvišem nivou. Iz tog razloga u ovom trenutku nećemo dovoditi igrača po svaku cenu, jer želimo košarkaša koji je sposoban da iznese sve ovo čemu govorim. To naravno ne podrazumeva samo njegove igračke već i ljudske kvalitete. Zato još jednom moram da naglasim da se nećemo opterećivati bilo kakvim rokovima već ćemo čekati i tražiti najbolje rešenje za klub“ – zaključio je Ristović.

Podsećamo da je prethodno iz Zvezde poručeno da će klub eventualno dovesti novog igrača do 29. januara kada je poslednji rok za prijavljivanje igrača za utakmice Evrokupa u kojem crveno-beli imaju visoke ambicije, ali se sada nešto po tom pitanju očigledno promenilo.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter