0
Evropske lige

Levandovski demantuje da je udario navijača

Objavljeno: 24.01.14 u 19:31

Napadač Borusije iz Dortmunda, Robert Levandovski, demantovao je pisanja poljskih medija da je pesnicom udario u lice jednog navijača koji ga je ispred njegove kuće vređao.

Robert Levandovski

„Želim da razjasnim i demantujem pisanja medija. Nisam koristio fizičku silu protiv nekoga ko je bio na mom privatnom posedu. Nadam se da će ovaj verbalni sukob koji se dogodio ostati izolovan slučaj i da će mi biti omogućeno da normalno nastavim sezonu u Dortmundu“, rekao je Levandovski.

Podsetimo, mediji su pisali o tome da je 17-ogodišnji navijač Borusije pokazao poljskom fudbaleru srednji prst i tako mu stavio do znanja šta misli o njegovom prelasku u tabor ljutog rivala, minhenskog Bajerna.

Direktor Dortmunda, Hans-Joakim Vacke, stao je u odbranu Levandovskog i rekao da je mladi navijač provocirao napadača zbog prelaska u Bajern i da je Poljak stavio ruku na rame tinejdžera i samo ga upitao zašto sve to radi. Vacke je posebno naglasio da Levandovski nije ni gurnuo ni udario navijača i da su u pitanju preuveličavanja novinara.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter