0
Evropske lige

Janković: Protiv Rome uvek poseban motiv

Objavljeno: 24.01.14 u 13:58

Fudbaleri Verone u nedelju od 12.30 dočekuju Romu u 21. kolu Serije A, a Boško Janković ističe da će igrati sa posebnim motivom. Verona je najprijatnije iznenađenje sezone u italijanskom prvenstvu i pred duel sa ‘vučicom’ drži šesto mesto na tabeli sa 32 boda, 15 manje od drugoplasirane Rome.

jankovic

Iako gosti iz Rima u meč ulaze kao favoriti, zato što praktično jedini mogu da ugroze Juventus u borbi za titulu, Janković najavljuje da će se on i saigrači postarati da dođu do bodova.

„Mi dolazimo iz malo lošije serije, posle dve izgubljene utakmice, a čeka nas period sa velikim brojem teških duela. Zato moramo da damo sve od sebe kako bismo osvojili još bodova koji su nam preko potrebni da bi se zadržali u gornjem domu“ – istakao je Janković.

Srbin je, međutim, istakao da Veroni neće biti lako u nedelju. Roma ima odličan niz od četiri trijumfa (dva u prvenstvu i dva u kupu) sa gol razlikom 9:0.

„Uvek je teško igrati protiv Rome jer neguju lep i tehnički fudbal, imaju dosta kvalitetnih igrača i odličnu odbranu. Sigurno je da nas očekuje težak posao“ – naglasio je Janković.

Srpski fudbaler je oduvek pružao odlične partije u duelu Rome, koja je, kako su pisali italijanski mediji, prošle godine bila zainteresovana za njegove usluge.

„Meni uvek ide dobro protiv Rome, dao sam im dva gola u prethodne dve sezone u dresu Đenove i uvek imam dodatnu motivaciju kada igram protiv njih, zato što mi je ’vučica’ bila omiljeni tim kada sam bio mali“ – rekao je Janković.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter