0
Fudbal

Hodžson: Fudbaleri bez devojaka i supruga na SP

Objavljeno: 24.01.14 u 18:47

Fudbalski savez Engleske odlučio je da promeni praksu i da za razliku od prethodnih velikih takmičenja, ne organizuje put za devojke i supruge svojih reprezentativaca na Svetsko prvenstvo u Brazilu. 

Roj Hodžson

Ovakve informacije potvrdio je i selektor Engleske, Roj Hodžson:

„Nećemo organizovati put za porodice fudbalera. Imali smo situaciju na prethodnom Evropskom prvenstvu, u Poljskoj, kada su reprezentativci privlačili mnogo pažnje medija tokom izlazaka i druženja sa svojim porodicama. Biće slobodnog vremena za fudbalere tokom priprema za Svetsko prvenstvo, koje će biti obavljene u Majamiju, ali ni to mi nećemo organizovati. U hotelu u Riju sigurno će biti smešteni samo fudbaleri i stručni štab Engleske“.

Kao glavni razlog za ovakvu odluku navodi se da druženje sa devojkama i suprugama utiče na samu koncentraciju igrača i njihovu pripremu za važne mečeve.

Podsetimo, Englezi prvi meč na Mundijalu igraju 14. juna protiv Italije, a zatim im predstoje mečevi protiv Urugvaja i Kosta Rike.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter