0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Dauda: Zaslužujemo titulu, o mom statusu brine menadžer

Objavljeno: 24.01.14 u 16:04

Abiola Dauda i njegov status u Crvenoj zvezdi su tema broj jedan kako medija u Srbiji tako i navijača Crvene zvezde. Ipak, tamnoputi napadač nije želeo mnogo da priča na tu temu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Moja najveća želja je da u Zvezdi sve bude u redu i da osvojim titulu sa ovim momcima jer to zaslužujemo kvalitetom i atmosferom koju imamo. Ostale priče neću da komentarišem, jer sam koncentrisan na teren i fudbal, a moj menadžer brine o pravnim stvarima i mom statusu“ – rekao je Dauda u izjavi za zvaničan sajt kluba.

Dauda ističe da će crveno-beli na proleće biti mnogo jači nego jesenas.

„Skupljali smo se letos jeedan po jedan i trener je došao na pola priprema. Sada smo svi tu od početka i radimo zajedno od prvog dana. Zato nema dileme da ćemo u nastavku šampionata biti makar duplo jači nego u prvom delu. Još ako nam dođu dva defanzivca zaista sam siguran da će ekipa biti odlična, šampionska.“

Brzonogi napadač je mišljenja da će navijači vrlo brzo videti Zvezdin kvalitet.

„Neverovatno je koliko se dobro radi iako je situacija u klubu teška. Jednostavno, kao da se svi isključimo kad počne trening i razmišljamo samo o fudbalu. Za to zasluge idu isključivo igračima i snaga naše svlačionice će se videti vrlo brzo“ – kazao je Nigerijac.

Pre samo nekoliko dana se pojavila informacija da će Dauda zatražiti raskid ugovora sa Crvenom zvezdom zbog neispunjavanja obaveza prema njemu, ali čini se d aje razgovor sa predsednikom Draganom Džajićem urodio plodom pa je ubojiti centarfor malo „spustio loptu na zemlju“.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter