0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Ćapin se vraća na teren: Kroz mečeve do forme

Objavljeno: 24.01.14 u 16:54

Da li je povreda konačno otišla u prošlost? Aleksandar Ćapin, najbolji igrač Budućnosti, posle duže pauze zbog povrede leđa mogao bi da se vrati na teren već u subotu protiv Širokog u dvorani „Morača” (21.00 h).

capin-krka-buducnost

„Moje zdravstveno stanje se dosta popravilo, počeo sam da treniram sa ekipom, ali još uvek nije takvo da bih mogao da budem zadovoljan. Realno sam na 50 odsto fizičke spreme, bar kada je reč o brzini i pokretljivosti. Već protiv Širokog bi trebalo da budem u timu, pa se nadam da ću, iz utakmice u utakmicu, da podižem formu do prepoznatljivog nivoa“ – priča plejmejker Podgoričana.

Oporavak je trajao punih mesec i po dana.

„Da, i trajaće sasvim sigurno još toliko, bar dok ne budem sasvim spreman. Ali, sada ću biti bar koji minutu prisutan na terenu i pokušaću da se kroz igru vraćam u pravi kolosek. Pokušaću da pomognem saigračima i klubu koliko mi to trenutno stanje dozvoli – kaže Ćapin i dodaje: -Hvala klubu i navijačima na strpljenju, naravno da ću se truditi da im uzvratim na pravi način dobrim igrama i pobedama tima“ – zaključuje Aleksandar Ćapin, organizator igre Budućnosti.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter