0
Evropske lige

Rosel podneo ostavku, pristao na suđenje zbog Nejmarovog transfera!

Objavljeno: 23.01.14 u 18:05

Predsednik Barselone Sandro Rosel podneo je ostavku zbog istrage u vezi sa transferom Nejmara u katalonski klub, prenose svi španski mediji. 

sandro-rosel

Rosel će održati zvaničnu konferenciju za medije na kojoj će i zvanično saopštiti da više neće biti predsednik Barselone. Njegovu funkciju na na toj poziciji obavljaće dosadašnji potpredsednici Hosep Maria Bartomeu i Havijer Faus.

Rosel je prethodnih meseci na udaru medija, ali i suda u Kataloniji zbog sumnjivih detalja u transferu Nejmara koji je letos napustio Santos za navnodnih 57 miliona evra. Prema najnovijim izveštajima, Rosel je mnogo više novca dao za ovaj transfer, a sudstvo zahteva da se dostave svi finansijski izveštaji na uvid.

Rosel ne želi da šteti ugledu kluba, pristao je da se slučaj otvori i odgovori na sva pitanja.

On je na mesto predsednika stigao 2010. godine umesto Đoana Laporte, a Barsa je sa njim na čelu, između ostalog, osvojila Ligu šampiona i dve titule Lige Primere.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter