0
Domaći fudbal

Partizan predstavio novu multimedijalnu platformu (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.14 u 17:03

Marketing tim FK Partizan zvanično je promovisao jedinstvenu multimedijalnu platformu Partizan.tesla.tc.

tesla_naslovna

Platforma Partizan.tesla.tc ima za cilj stalni kontakt navijača i simpatizera crno–belih širom sveta sa svojim matičnim klubom kroz jedinstven multimedijalni program, koji korisnici imaju na svojim telefonima.

Obraćajući se prisutnim novinarima, direktorka marketinga FK Partizan g-đica Snežana Filipović, istakla je da je ovakav projekat inovacija u svetu i da će uz FK Partizan još nekoliko fudbalskih klubova u Evropi krenuti sa njegovom realizacijom.

„Volimo da kažemo kako je Partizan uvek bio avangarda u svemu. Ali ne samo ovim projektom, već mnogobrojnim projektima koje smo imali u poslednjih godinu i po dana pokazali smo da ne samo što ne zaostajemo za evropskim klubovima, već smo nekada korak ispred“, kaže Filipovićeva.

„U prvih nekoliko dana projekat partizan.tesla.tc posetili su navijači i simpatizeri iz 31 zemlje Sveta, dok je u bazu prvih dana učlanjeno korisnika iz 19 zemalja! Navijači su uvek naš 12. igrač na terenu i zbog njihove ljubavi prema klubu želimo da oni budu u stalnom kontaktu sa svojim ljubimcima“, dodala je Filipovićeva.

Ova platforma je jedinstvena po tome što na njoj neće biti samo sadržaja vezanih za utakmice, golove i slično, već će pored istorijata kluba i interakcije sa igračma u okviru chet stranice korisnici Partizan.tesla.tc projekta dobijati i posebne video poruke od naših prvotimaca.

Na konferenciji za štampu koja je održana u Humskoj 1, prisutnim novinarima se obratio i g. Milomir Stojmenovski konsultant projekta i prof. dr Gordana Nikić.

„U svetu postoji preko pet milijardi telefonskih korisnika, a platformu Partizan.tesla.tc može da koristi više od četiri milijarde. Njegova specifičnost je što nije vezan samo za telefone nove generacije, tzv smart telefone, već ga možete koristiti na vašim najobičnijim telefonima, koji ne podržavaju druge društvene mreže. Ovaj sistem radi nezavisno od operativnog sistema: Android, iOS, Linux, Windows mobile, Symbian“, kaže g. Stojmenovski.

Koliko je dobra komunikacija ključ uspeha, a samim tim i pozitivne energije, navela je i prof. dr Gordana Nikić.

„Esencija dobre komunikacije je energija. Ujedinjeni u projekat Partizan.tesla.tc klub, navijači i igrači imaju mogućnost obostrane 24h komunikacije.“

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter