0
Ostali sportovi

Najbolja srpska snouborderka Nina Micić propušta ZOI u Sočiju

Objavljeno: 23.01.14 u 19:09

Najbolja srpska snouborderka Nina Micić zbog povrede leđa propustiće Zimske olimpijske igre u Sočiju. 

Nina Micic

Micićeva se povredila u decembru na trci Evrokupa u austrijskom Lahtalu na bizaran način pošto se skija jednog skijaša otkačila se sa žičare i pala po sred Nininih leđa.

“Nažalost, sada je i zvanično da neću učestvovati na ZOI u Sočiju. Nesreća koju sam imala i povreda kao posledica nesreće su doprinele tome da se moj najveći san, da odem u Rusiju, ne ostvari. Pokušala sam na sve načine da se oporavim što je više moguće i da dam sve od sebe da ispunim normu, ali jednostavno nije išlo – leđa nisu izdržala. Sada sledi ozbiljan period rehabilitacije, terapija, možda i operacije i odluka šta ću i kako dalje. Ovo je bila jedna veoma teška godina za mene, puna ružnih uspomena koje želim što pre da zaboravim. Hvala svima na podršci, zaista svaka vaša reč znači. Moje san se još nije ostvario, ali … Nastaviću da sanjam jer budućnost pripada onima koji imaju snove!“, poručila je Nina putem društvenih mreža.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter