0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Kalinić i Birčević se izvinili zbog sukoba na tajm-autu

Objavljeno: 23.01.14 u 11:10

Srpski košarkaški reprezentativac, Nikola Kalinić, i njegov saigrač Stefan Birčević, izvinili su se zbog sramotnog sukoba na meču Evrokupa igranom sinoć.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, tokom tajm-auta pri rezultatu 76:76, u sukob su ušli Kalinić i Birčević, prvo verbalno a potom su probali da se i fizički obračunaju, a sve tokom trajanja meča!

„Želim samo da uputim javno izvinjenje saigračima, pre svega Stefanu Birčeviću, kao i stručnom štabu ali i gledaocima koji su, nažalost, sve to gledali. Ovo ponašanje ne priliči sportistima i profesionalcima, ali svi znamo da se u žaru borbe i u trenutku takve stvari dese i teško ih je sprečiti, svejedno, to nije opravdanje, i još jednom se izvinjavam…“, napisao je Kalinić u nekoliko tvitova na svom profilu.

„Adrenalin je učinio svoje, izgubio sam kontrolu i poneo se neprimereno i za kapitena, i uopšte za košarkaša koji predstavlja Kragujevac, ali i Srbiju. Žao mi je, ‘izgoreo’ sam u prevelikoj želji za pobedom. Izvinjavam se saigraču koji je ‘ginuo’ na terenu Nikoli Kaliniću, potpuno ga razumem jer je jednako srčan. Upućujem posebno izvinjenje gledaocima koji su nas pratili, Kragujevčanima i svima ostalima koji su bili uz nas. Šta je bilo ne možemo da ispravimo, ali možemo da damo sve od sebe da se bodovima iz Ljubljane bar malo iskupimo“, piše u Birčevićevom izvinjenju na zvaničnom sajtu kluba iz Kragujevca.

Snimak pomenutog sukoba možete pogledati ovde.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter