0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

Džajić: Najgori period od osnivanja kluba

Objavljeno: 23.01.14 u 21:38

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić priznao je da klub sa Marakane prolazi kroz možda i najteži period od osnivanja kluba. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Džajić veruje u bolje sutra, ne zamera svojim prethodnicima, ne osvrće se i veruje da bi osvajanje titule najavilo bolje dane za crveno-bele.

“Iskren, uopšte nam nije lako. Možda čak prolazimo kroz najteži period od osnivanja kluba. Ali, nekad je malo bolje, nekad lošije, tako je u životu. U teškim situacijama bili smo i pre, ali su uvek dolazila bolja vremena. Nadam se da će opet doći“, rekao je Džajić, koji nije želeo da krivi svoje prethodnike.

“Ne treba kriviti ljude koji su u klubu da su uradili nešto zbog čega je Zvezda danas u ovakvoj situaciji. Ne krivim ni one koji su bili pre u klubu. Verovatno je takvo bilo stanje. Sad smo tu da bar malo popravimo situaciju. Trudimo se i videćemo kako će biti“, istakao je Džajić.

hotsport.rs/Novosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter