0
Dejvis kup

Dejvis kup: Srbija definitivno bez Đokovića na Švajcarce

Objavljeno: 23.01.14 u 21:16

Kao što je bilo najavljivano, Dejvis kup reprezentacija Srbije sastaće se sa selekcijom Švajcarske bez Novaka Đokovića, potvrdio je selektor Bogdan Obradović.

Novak Đoković

Očekivanu odluku, Novak je doneo nakon konsultacija sa selektorom, koji je otkrio da je ona mirno prihvaćena.

“Novaku je potreban odmor. Iscrpljen je, i mentalno i fizički. Uostalom, on najbolje zna kako se oseća u ovom trenutku. Potrebne su mu mini-pripreme, koje će uskoro da odradi kako bi se što bolje spremio za nastavak sezone. Mi ga, kao tim, potpuno razumemo i podržavamo. Ne želimo da mu se desi neka povreda, kao što se ranije dešavalo, dok je igrao u Dejvis kupu, a nije nam cilj ni da ga preopteretimo“, istakao je Obradović i podsetio na činjenicu da je Novak uvek bio uz reprezentaciju i da će tako ponovo biti tokom predstojeće sezone, ali ne i na otvaranju.

“Bozoljac i Zimonjić su iskusniji igrači, koji će u ovom susretu voditi mlađe, Lajovića, Krajinovića i Milojevića. Šanse da pobedimo svakako da postoje, a vidimo ih pre svega na drugoj ploči, odnosno u dublu. Videćemo ko će uz Dušana igrati singl, ali mislim da možemo do trijumfa nad Kjudinelijem. Takođe, na našoj strani će biti i podrška domaće publike i nadamo se najboljem“, rekao je Obradović.

Meč u Novom Sadu igra se od 31. januara do 2. februara, u dvorani Spensa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter