0
Tenis

Cibulkova i Li Na za titulu u Australiji

Objavljeno: 23.01.14 u 08:31

Rano jutros dobili smo imena obe finalistkinje prvog grend slema u sezoni. U pitanju su Slovakinja Dominika Cibulkova i Kineskinja Li Na.

Dominika Cibulkova

Prvo je Dominika Cibulkova dobila Agnješku Radvansku sa 2:0 (6:1, 6:2) i to za svega sat i 11 minuta igre, te tako sebi obezbedila prvo finale Australije u karijeri, iako je poljska teniserka bila favorit u ovom dvoboju.

U drugom meču dana Li Na je  relativno lagano savladala Bušard iz Kanade, koja je u rundi pre ove izbacila Anu Ivanović, sa 2:0 (6:2, 6:4) za ukupno 88 minuta provedenih na terenu, s tim što je prvi set trajao gotovo duplo kraće od drugog kada je Kanađanka pružila jači otpor.

Finale je na programu u subotu od 9 časova i 30 minuta prepodne po našem vremenu kada će biti poznato ko će naslediti Azarenku na tronu. Li Na je postavljena za četvrtog a Cibulkova za tek 20. nosioca na turniru.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter