0
Fudbal

foto:fkvojvodina

Voša predstavila pojačanja (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.14 u 16:36

Nino Pekarić, Milko Novaković, Nikola Popara, Uroš Nenadović, Jovan Stojanović, Lazar Veselinović, Milan Jovanić, Radovan Pankov i Emil Rockov  zvanično su predstavljeni kao novi članovi Fudbalskog kluba „Vojvodina“.

foto:fkvojvodina
foto:fkvojvodina

Dvojica najmađih, Pankov i Rockov uspešno su okončali omladinski staž i postali profesionalci kluba u kojem su ponikli. Njih dvojica su danas potpisali svoje prve ugovore sa matičnim klubom.

Pred pripadnicima ‘sedme sile’ nove akvizicije „llala“ predstavio je sportski menadžer Vojvodine Zoran Pavlović. Nakon što im je svečano  uručio dresove, na iznenađenje svih, Jovaniću, Pekariću, Veselinoviću, Novakoviću, Popari, Stojanoviću i Nenadoviću  predao je  ključeve novih automobila koje im je prema ugovoru na korišćenje ustupila kompanija  „Porsche Novi Sad“.

U kratkim izjavama svi do jednog su izrazili zahvalnost na ukazanom poverenju i obećali da će se posvetiti najvažnijem zadatku u godini jubileja „Stare dame“-osvajanju Kupa Srbije.

hotsport.rs/fkvojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter