0
Dejvis kup

Obradović se nada da bi Đoković mogao da igra protiv Švajcarske

Objavljeno: 22.01.14 u 11:28

Spisak igrača koji je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović poslao ITF koji konkurišu za meč 1. kola Svetske grupe, u kojem će naš tim od 31. januara do 2. februara, nagovestio je da Novak Đoković neće igrati u tom duelu, ali…

Obradovic i Djokovic

„Imam pravo da promenim spisak igrača do četvrtka, pre samog žreba, tako da ništa još nije rešeno. U stalnom kontaktu sam sa njim, nisam želeo da ga zovem odmah posle meča sa Vavrinkom, ali ćemo se čuti što je pre moguće. Razgovaraćemo, on bi trebalo da priča sa svojim timom, da naprave plan, sve je na njemu, nema nikakvog pritiska sa naše strane. Vrata reprezentacije su mu uvek otvorena, ali ljudi moraju da shvate da nije mašina i da jednostavno ponekad mora da odmori“ – rekao je Obradović u izjavi za Sport.

Čak i da ne dođe do promena u našem timu selektor Obradović veruje da naš tim mož do pobede protiv Švajcarske, za koju neće igrati Rodžer Federer, pošto u sastavu ima Dušana Lajovića, Iliju Bozoljca, Nenada Zimonjića i talentovane Filipa Krajinovića i Nikolu Milojevića.

Podsećamo da Janko Tipsarević ne može da nastupi u ovom meču zbog povrede stopala zbog koje odsustvuje sa terena još od kraja prethodne sezone, dok je Viktor Troicki pod suspenzijom do jula.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter