0
Evropske lige

Kup Francuske: Noć iznenađenja, ispao i PSŽ! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.14 u 23:45

Francuski prvoligaši uglavnom neće po dobrom pamtiti ovaj dan. Njihov današnji nastup u šesnaestini finala Kupa Francuske je bio ispod mnogih očekivanja iako nije tako delovalo nakon uvodnog meča.

Monpelje

U uvodnom meču Monako je lako savladao Monts u gostima sa 3:0, ali je zato Falkao doživeo ozbiljnu povredu i bacio senku na ovu pobedu. 

Ubrzo potom desilo se prvo iznenađenje. Nižerazredni Montiselo je nakon 120 minuta igre bez golova, izbacio Bordo nakon penala rezultatom 4:3.

Slična sudbina je pretila i Lionu, koji je do 76. minuta gubio 1:0 od Izera, ali su gosti iz Liona ipak smogli snage i postigli 3 gola za svega sedam minuta za konačnih 3:1 i prolaz u osminu finala.

Naredno iznenađenje napravio je Mulin koji je na domaćem terenu savladao još jednog prvoligaša, ekipu Tuluza. Gosti su vodili sa 1:0 od 31. minuta golom Bena Basata ali je Sebastijan da Silva sa dva gola u nastavku preokrenuo na 2:1 i izbacio i Tuluz iz Kupa.

Poslednji meč dana, možda i derbi dana, doneo je još jedan neočekivan rezultat jer je Monpelje savladao prvaka Francuske, ekipu PSŽ-a, sa 2:1 i to na „Parku Prinčeva“. Gosti su poveli golom Kongrea u 20. minutu, Kavani je izjednačio deset minuta kasnije ali je u 69. minutu pogodio Montano i tako Ibru i drugove „oslobodio“ jednog takmičenja u nastavku sezone.

Pogledajte golove sa meča PSŽ-a i Monpeljea:

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter