0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Dženkins se dogovorio sa Zvezdom, ostaje u Beogradu još godinu dana

Objavljeno: 22.01.14 u 13:26

Odlične partije Čarlsa Dženkinsa u poslednjih nekoliko nedelja praktično su naterale čelnike Crvene zvezde da već sada američkom beku ponude produžetak saradanje na još godinu dana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Da su dve starne pregovarale i da je do dogovora došlo potvrdio je, istina u šiframa, Amerikančev menader Miško Rašnatović na svom Tviter nalogu.

„Obaveštenje za filmofile-Maratonci, sa glavnim glumcem Borom Todorovićem, trčaće jos jednu godinu po dvoranama bivše SFRJ i Mađarske“ – piše u Ražnatovićevoj poruci uz jasnu aluziju na Dženkinsov nadimak – Đenka.

raznatovic-tvit

Očekuje se da i klub sa Malog Kalemegdana uskoro zvanično objavi vest o produžetku saradanje sa Dženkinsom čije prilagođavanje na evropski način igre nije išlo najbrže moguće, ali kada se privikao počeo je da pruža partije koje se od njega očekuju o čemu svedoči i titula najkorisnijeg igrača 17. kola ABA lige.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter