0
Domaći fudbal

Vojvodina dovela Veselinovića i Novakovića

Objavljeno: 21.01.14 u 16:43

Nakon mnogobrojnih odlazaka fudbalera u zimskom prelaznom roku, uprava Vojvodine je konačno uspela da dovede pojačanja. U novosadski klub su stigli napadač Lazar Veselinović i štoper Milko Novaković.

Vojvodina

27-ogodišnji Veselinović je tokom svoje dosadašnje bogate karijere ostvario zapažene učinke u ekipama za koje je nastupao. Novi napadač Vojvodine je do sada nosio dres ČSK Pivare, Inđije, Big Bula, Palića, Spartaka, Proletera iz Novog Sada, Mladog Radnika, Hajduka iz Kule i Dinama iz Minska.

Što se tiče Novakovića, on je ugovor sa Vojvodinom potpisao na svoj rođendan, pošto je rođen 21. januara 1988. godine. On je dete novosadskog kluba, za koji je već igrao u dva navrata u sezonama 2006/07 i 2010/11. Do sada je u karijeri nastupao i za Slogu iz Temerina, Cement, Banat, Novi Sad, Mogren, Videoton, Metalac iz Gornjeg Milanovca, Grblju, Javor i moldavsku Dačiju. Za mladu reprezentaciju Crne Gore je odigrao 12 utakmica.

Prema rečima menadžera Vojvodine, Nikole Pavlovića, u narednih nekoliko dana, najverovatnije već u sredu, očekuju se novi transferi u novosadskom klubu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter