0
ATP

Vavrinka izbacio Novaka!

Objavljeno: 21.01.14 u 13:32

Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu u Australiji! Bolji od njega u četvrtfinalu Australijan Opena bio je Stanislas Vavrinka rezultatom 3:2 (2:6, 6:4, 6:2, 3:6, 9:7), nakon četiri časa igre.

Novak Đoković

Novak je lagano dobio prvi set uz dva napravljena brejka i siguran servis ali je u drugom značajno popustio na riternu pa je Vavrinki bio dovoljan jedan brejk da izjednači rezultat u setovima.

Treći set je bio najgori za Novaka na ovom meču jer je Švajcarac napravio čak dva brejka i potpuno preokrenuo meč u svoju korist. U četvrtom setu Novak pravi brejk u ključnom gemu pri rezultatu 4:3 za srpskog tenisera, izjednačuje rezultat i činilo se, stiče psihološku prednost.

Poveo je Novak sa 2:1 u presudnom setu i to uz brejk prednosti, ali se Vavrinka brzo revanširao ribrejkom i potom se ušlo u triler završnicu. Igrači su držali svoj servis sve do rezultata 8:7 za Vavrinku, a onda je usledio loš servis gem Novaka i Vavrinka je iskoristio prvu brejk, ujedno i meč loptu i plasirao se u polufinale nakon 242 minuta igre.

U polufinalu Vavrinka će igrati protiv sedmog nosioca Tomaša Berdiha.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter