0
Evropske lige

Siti ukupnim rezultatom 9:0 u finalu Liga kupa, povratak Jovetića (VIDEO)

Objavljeno: 21.01.14 u 22:38

Fudbaleri Mančester Sitija prvi su finalisti engleskog Liga kupa nakon što su večeras i u drugom susretu savladali Vest Hem u Londonu rezultatom 0:3 (0:2) i ukupnim – 0:9 prošli u odlučujuću rundu gde čekaju pobednika meča Mančester Junajted – Sanderlend.

negredo-siti-cska

Ubitačni napadački tandem ‘građana’ večeras su činili Aguero i Negredo. Prvo je Španac u trećem minutu načeo mrežu ‘čekićara’, u 24. pogodio je i Aguero i rezultatom 0:2 otišlo se na odmor. U 59. minutu Aguero je proigrao Negreda, a ovaj pogodio za 0:3.

Argentinac je u 65. minutu ustupio mestu Stevanu Jovetiću, koji je prethodnih meseci imao problema sa hroničnim povredama.

Matija Nastasić odigrao je svih 90 minuta u tandemu sa Leskotom, dok je Aleksandar Kolarov odigrao poslednjih deset minuta.

Siti će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Junajted – Sanderlend koji je na program u sredu u 20.45. Sanderlend je u prvom meču slavio rezultatom 2:1.

Golove sa ovog susreta pogledajte OVDE.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter