0
Ostali sportovi

Nova velika pojačanja za Partizan

Objavljeno: 21.01.14 u 19:19

Rukometni klub Partizan saopštio je da je potpisao ugovore sa Božidarom Markićevićem i Dušanom Beočaninom.

rukomet lopta

Božidar Markićević, koji je odrastao i rukometno se obrazovao u Partizanu i poslednjih osam sezona proveo u Dubaiju, Španiji, Makedoniji i nemačkoj Bundesligi, vratio se u Srbiju i potpisao ugovor sa crno-belima.

“Sve je moguće, pa i da se ponovo otisnem u inostranstvo jer se rukometni transferi događaju kad se najmanje nadate, ali nije sve u novcu. Uprava Partizana je za nastavak sezone složila ekipu koja će, donekle, biti izlog za jake evropske klubove, da igrači posle dobre sezone i osvojene titule mogu lako naći angažman u inostranstvu“, kaže Markićević, a prenosi sajt kluba.

Partizan je, pored Markićevića i ranijih dolaska Mandića i Vukovića i levorukog Jovanovića, na Banjicu doveo još jedno poznato ime. Nekadašnji levi bek Partizana i juniorske reprezentacije Srbije, Dušan Beočanin, vratio se u redove crno-belih.

“Vraćam se u klub iz koga sam i otišao u inostranstvo, koji najviše volim i koji je moja druga kuća. Nakon svih povreda i pehova koje sam imao do sada, ovo je za mene novi rukomtni početak koji želim da krunišem duplom krunom“, kaže Beočanin.

On je tokom karijere igrao za Partizan, Napredak, Pik Seged i austrijski Švac.

Nova pojačanja imaće priliku da debituju već za vikend kada crno-beli na Banjici organizuju “Osmi memorijalni turnir Dragan Ranković“.

hotsport.rs/rkpartizan.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter