0
Fudbal

Nedostaje mu čak i španska šunka – Eto završava karijeru na Majorki?!

Objavljeno: 21.01.14 u 18:40

Napadač Čelsija Samjuel Eto otkrio je da bi karijeru voleo da završi u dresu Majorke, za koju je igrao u periodu od 2000. do 2004. godine.

samjeul-eto-slavlje-celsi

Eto je letos potpisao ugovor sa Čelsijem na godinu dana, a danas je otkrio da nije siguran da li će u Londonu ostati i sledeće sezone.

“Volim Barselonu, ali mi je Majorka na prvom mestu. Moj sin vrši pritisak da se vratim u Majorku gde je on i rođen“, rekao je Eto i priznao da mu nedostaje Španija.

“Nedostaje mi bukvalno sve iz Španije – moji saigrači, prijatelji, lepo vreme, Barselona, šunka… ipak, ne znam šta će biti na leto, uživaću u preostalom delu ugovora sa Čelsijem, a posle ćemo videti“, istakao je Eto.

Eto je u Majorku došao iz madridskog Reala, gde nije dobio pravu šansu, odigrao je 165 utakmica, postigao 69 golova i osvojio Kup Kralja. Nakon toga prešao je u Barselonu u kojoj je za pet sezona osvojio tri titule i dve Lige šampiona.

Majorka se trenutno takmiči u drugoj ligi Španije i nalazi se na osmom mestu na tabeli, sa tri boda manje od prvoplasiranog Deportiva La Korunje.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter