0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Miroslav Nikolić: Ne kalkulišem, već uvek idem na pobedu

Objavljeno: 21.01.14 u 11:40

Košarkašima Radničkog iz Kragujevca predstoji novi naporan period i nastavak igranja na dva fronta. Izabranici Miroslava Nikolića će u sredu gostovati Strazburu u okviru 3. kola Last 32 faze Evrokupa, a zatim tri dana kasnije putovati u Ljubljanu na meč sa Olimpijom u ABA ligi.

Muta Nikolić

Uprkos zgusnutom rasporedu utakmica, Miroslav Nikolić najavalje igru za pobedu na svakom susretu:

„Ja volim da pobeđujem i da ne kalkulišem. Igraćemo da pobedimo u Strazburu i da konačno dođemo do bodova u Evrokupu. Pripremamo ekipu, videćemo koji vid odbrane ćemo primeniti na ovoj utakmici. Moraću više da rotiram, jer tako igramo borbenije. Popravili smo skok igru i trudićemo se da greške svedemo na minimum. Sve što smo izgubili bilo je zbog naših propusta, od Himika, Zvezde i Albe“.

Trener Radničkog se zatim osvrnuo i na umor svojih igrača zbog napornih putovanja:

„Umor je prisutan jer svaka dva dana putujemo, nekada provodimo i po 16 sati po aerodromima. To je izuzetno teško i naporno za ovu generaciju sa dosta mladih igrača. Predstoje nam mečevi sa kvalitetnim rivalima i moramo što bolje da se pripremimo“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter